appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Podcast De Zomerdag - De mentale impact van corona op IC-verpleegkundigen

ANP
donderdag 30 juli 2020 | NPO Radio 1 | redactie

IC-verpleegkundigen hebben een paar zware maanden achter de rug. Door de coronacrisis was het alle hens aan dek op de Intensive Cares.

Linda de Roos kan erover meepraten. De verpleegkundige vertelde eerder in podcast De Dag hoe ze zichzelf op de been hield. Op een Intensive Care moet je zoeken naar lichtpuntjes, zei ze begin april.

#638 - De Zomerdag - Zoeken naar lichtpuntjes op de IC

De podcast De Dag is met zomerstop tot 17 augustus. Tot dan verschijnt elke werkdag De Zomerdag, waarin een selectie van opvallende gesprekken uit de afgelopen maanden herhaald wordt.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1