appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

De Roast van Joost: Joost Eerdmans wil meningen van alle kanten

ANP
zaterdag 30 mei 2020 | POWN | Redactie

In de voorlopig laatste Roast van Joost legt Joost Eerdmans de Nederlandse Publieke Omroep op de grill. Hij vindt het nu écht tijd dat de publieke omroep een afspiegeling van de samenleving wordt. "Een publieke omroep waarin het gezonde rechtse geluid veel en veel beter én vaker gehoord wordt."

Over de diversiteit binnen de publieke omroep belt Joost met PVV-kamerlid Martin Bosma.

En verder

In de rubriek 'Bonje op het Binnenhof': hulde voor CDA-kamerlid Pieter Omtzigt, D66 wil een vrouw. Wordt Rutte III opgevolgd door de Pitbull-coalitie?

Joost toost op NRC-columniste Aylin Bilic. Zij nam het deze week in haar column op voor de witte man die in haar ogen steeds meer als zondebok wordt gezien.

Deze en alle vorige afleveringen van De Roast van Joost zijn te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1