appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

Voetbalpodcast #94: 'KNVB moet kanonnen inzetten voor lobby bij kabinet'

ANP
maandag 11 mei 2020 | NOS | Redactie

De NOS Voetbalpodcast deel 94. Presentator Arno Vermeulen praat met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs over de ontwikkelingen in de voetbalwereld.

Zij bespreken onder meer de roep van de KNVB om overheidssteun om het Nederlandse betaald voetbal te redden en de reactie vanuit het kabinet daarop. "Een oplossing zou kunnen zijn om te lobbyen in Den Haag. Waarom zet de KNVB niet een kanon als Guus Hiddink in?"

En verder...

Ook de beslissing om in Duitsland wel weer te gaan voetballen, spelers die hun salaris moeten inleveren en de rechtszaak die De Graafschap en Cambuur Leeuwarden aanspande tegen de KNVB komen aan bod.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1