appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Taalstaat
STER Advertentie

Podcast De Dag: wordt CETA verkeerd begrepen?

AFP
dinsdag 11 februari 2020 | RAD1 | Redactie

Als het goed is wordt deze week besloten of het handelsakkoord CETA met Canada geratificeerd gaat worden. Bij het woord CETA denk je misschien al aan dierenwelzijn, chloorkippen, TTIP of hormoonvlees. Maar wat is er allemaal waar van die verhalen? En waar draait CETA nu eigenlijk om?

Volgens Clingendael-onderzoeker Rem Korteweg zijn er nogal wat misverstanden over het verdrag en de betekenis voor Nederland. En daardoor is het voor bedrijven, belangenorganisaties én politiek lastig tot een goed oordeel te komen.

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, SpotifyiTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1