appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

De topweek van Trump

ANP
woensdag 5 februari 2020 | NOS | Rosanne

De Amerikaanse president Donald Trump gaf afgelopen nacht zijn State of the Union, waarin hij vertelde dat het - dankzij hem - weer goed gaat met Amerika. De speech kwam na een dag van chaos bij de eerste voorverkiezingen voor de democratische presidentskandidaat in Iowa, een perfect moment voor Trump om zichzelf nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Volgens journalist en Amerika-kenner Maarten Kolsloot is dat wat Trump ook goed kan. 'Hij is de beste verkoper van het land.' Kolsloot schreef samen met Victor Vlam het boek 'Donald Trump is niet gek' en legt in podcast De Dag uit waarom dit zo'n topweek is voor de Amerikaanse president.

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, SpotifyiTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1