appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NPO Radio 1 Special
STER Advertentie

Podcast De Dag: je zag door de boeren de bouwers niet meer

ANP
donderdag 19 december 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

Tractoren overal waar je keek gisteren. Maar eigenlijk was het een bouwersprotest, waar de boeren zich bij aan hadden gesloten.

In deze podcast richten we onze blik daarom op de bouwers. Wat is de stand van de stikstof- en PFAS-discussie in de bouw?

Bij ons schuift Jacco van den Berg aan. Hij is leidingbouwer en woordvoerder van Bouw in Verzet. We praten over Rutte, Europa, de sympathie voor actievoerders en de toekomst.  

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, SpotifyiTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1