appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Kom gratis naar de opname van de kerstspecial van podcast 'De Weerman'

NPO Radio 1
vrijdag 13 december 2019 | NPO Radio 1 | Redactie De Weerman

Heb je prangende vragen over het weer? Of heb je altijd al eens de weermannen en -vrouwen van dichtbij willen zien? Peter Kuipers Munneke, Fleur Wallenburg en speciale gast Willemijn Hoebert nodigen je uit om live bij de opname van de Kerstspecial van podcast De Weerman te zijn!

De opname vindt plaats op dinsdag 17 december om 12.30 in het Koningsbergergebouw van de Universiteit Utrecht.

Onder leiding van Fleur Wallenburg vertelt Peter je alles wat je altijd al wilde weten over het weer van het afgelopen jaar. Samen met Willemijn Hoebert neemt Peter de opvallendste weermomenten van 2019 door. Ook krijgt het publiek de mogelijkheid om Peter en Willemijn vragen te stellen.

Heb je vooraf al een brandende vraag voor Peter, Fleur en Willemijn? Mail je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en misschien word je vraag in de podcast beantwoord.

Praktische informatie

De opname vindt plaats op 17 december, op de eerste verdieping in het Koningsbergergebouw van de Universiteit Utrecht. 
Er is een inloop vanaf 12.00 uur, de opname zelf is van 12.30 tot 13.15 uur.

 

Kan je niet aanwezig zijn bij de opname? Wees niet getreurd, de speciale Kerst-aflevering zal dinsdag 24 december ook gewoon worden gepubliceerd in je favoriete podcastapp.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1