appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Elke dag een nieuwe podcastserie in De Week van de Podcast

Podcasts NPO Radio 1
vrijdag 15 november 2019 | NPO Radio 1 | Wim Eikelboom

NPO Radio 1 lanceert elke dag een nieuwe podcast in De Week van de Podcast van 17 tot en met 23 november.

Zo maakt NPO Radio 1 een bijzondere podcast samen met de luisteraar onder de titel Wat mij raakt. Het is een verzameling alledaagse en tegelijk bijzondere verhalen van luisteraars. Publiek kan bij opnames zijn van podcasts, zoals Brexit De Podcast en De Weerman. Ook krijgt het publiek uitleg over het luisteren van podcasts van de publieke omroep via de smart speaker.
 


 
Wim Eikelboom, coördinator podcast bij NPO Radio 1: "We zien een toenemende belangstelling voor onze podcasts, die een breed terrein bestrijken. Van sport, spannende of vermakelijke verhalen tot verdieping bij maatschappelijke thema’s. De nieuwe titels zijn een waardevolle aanvulling op dit pakket."
 
Deze nieuwe podcasts worden tijdens De Week van de Podcast gelanceerd:

  • Wat mij raakt. Verzameling alledaagse en tegelijk bijzondere verhalen van luisteraars (AVROTROS).
  • Het verloren hoofd. Een spannend verhaal over een zoektocht naar het hoofd van een Indonesische vrijheidsstrijder (KRO-NCRV).
  • Wat de boer schaft. Een podcast van Petra Possel (Mangiare!) met boeren en akkerbouwers over de herkomst van alledaags voedsel (NTR).
  • Papa en mama zijn gescheiden. Een podcast van Laura Kors, waarin kinderen vertellen over echtscheiding van hun ouders (AVROTROS).
  • Een Nijlpaard kon lachen. Satirische podcast van Roelof de Vries en Michiel Eijsbouts (BNNVARA).
  • Daders. Criminelen praten openhartig over hun daden met Een Vandaag-journalist Cas de Jong (AVROTROS).
  • Annet. Bas Keijzer vertelt zijn belevenissen met Annet, een vrouw van 88 die hij bezoekt omdat hij iets nobels wil doen (KRO-NCRV).

De podcasts van NPO Radio 1 zijn beschikbaar via de NPO Radio 1-app, de website nporadio1.nl en de bekende podcastplatforms.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1