appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
STER Advertentie

Luisteraars gezocht voor een NPO Radio 1 tv-commercial

NPO Radio 1
donderdag 10 oktober 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

Heb jij altijd al in een tv-reclame willen spelen, én ben je een groot fan van podcasts? Dan zoekt NPO Radio 1 jou! Voor de tweede Week van de Podcast zijn wij op zoek naar luisteraars die onderdeel willen zijn van een tv-commercial.

NPO Radio 1 maakt een breed scala aan podcasts. Van de Formule 1 tot voetbal, en van dramaseries tot een reeks over het weer. Je kan het zo gek niet verzinnen, of er is wel een podcast over. Allemaal verhalen die je kunt luisteren waar en wanneer jij maar wil.

Om nóg meer mensen kennis te laten maken met het fenomeen podcast, én de podcasts van NPO Radio 1, starten wij in november met de tweede Week van de Podcast. Wij maken een commercial om andere mensen te laten zien hoe interessant en leuk het luisteren naar podcasts is. Hier kunnen we mensen voor inhuren, maar het is veel leuker om dat met 'echte mensen' te doen, met jou, de luisteraar.

Lijkt dat je wat? Meld je dan hieronder aan en wie weet speel jij binnenkort in een commercial van NPO Radio 1!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1