appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #61: 'Interessant om te zien hoe Oranje omgaat met kleine tegenstanders'

ANP
maandag 9 september 2019 | RAD1 | Redactie

In deze aflevering van de NOS Voetbalpodcast draait het om Oranje. Arno Vermeulen praat met commentatoren Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff vanuit Talinn. Philip Kooke praat mee uit de studio in Hilversum.

Jeroen Elshoff verheugt zich op de wedstrijd van maandagavond. "De wedstrijd wordt gespeeld in een gezellig stadion en het is vol met zo'n 13.000 toeschouwers. Bovendien ligt het veld er geweldig bij. Dat was vrijdag bij de wedstrijd tegen Duitsland niet het geval."

Elshoff maakt zich totaal geen zorgen, maar is benieuwd hoe Oranje het zal doen tegen de voetbaldwerg Estland. "Het interessante is niet of je gaat winnen, maar de manier waarop je dat gaat doen."

De commentatoren gaan ook nog even terug naar de 4-2 overwinning van het Nederlands elftal op Duitsland. Ze nemen vooral de rol van Depay en Dumfries onder de loep. Dumfries kreeg veel kritiek, maar Jeroen Grueter is het daar niet helemaal mee eens. "Hij heeft zijn taak om te voorkomen dat linksback Nico Schulz op zou komen perfect uitgevoerd."

NOS Voetbalpodcast

Iedere maandag praat een panel van NOS commentatoren, onder leiding van Arno Vermeulen, je bij over het voetbal van de afgelopen week. Je vindt de NOS Voetbalpodcast op de NPO Radio 1 website en app, of via iTunes, Stitcher en je favoriete podcastapp.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1