Podcast

Podcast De Dag: wat het kabinet op de heidag 'in de grondverf zet'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: wat het kabinet op de heidag 'in de grondverf zet'

Het kabinet Rutte-III komt vandaag voor het eerst na de zomer weer bij elkaar, voor een dagje op de hei in Oisterwijk. Dat houdt in: alledaagse kleding, benen op tafel en bijkletsen over de belangrijkste politieke issues.

In podcast De Dag vertellen politiek verslaggevers Remko Theulings (EenVandaag) en Hans Andringa (NOS) waar vandaag (én de komende maanden) over gesproken zal worden.

{podcast audio="113517" caption="#396 - Wat het kabinet op de heidag 'in de grondverf zet'" }

Komt er een oplossing voor het 'stikstofprobleem'? Krijgt Rutte's dreigement aan het bedrijfsleven over salarisverhogingen gevolgen? En zal het kabinet de Amerikanen vleien door een fregat naar de Straat van Hormuz bij Iran te sturen? "Wie weet heeft een minister in de hangmat op vakantie dé oplossing bedacht."

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, iTunes, Google Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie