appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Onze man in Deventer
STER Advertentie

Hoe weet je of iemand te vertrouwen is?

VPRO
woensdag 24 juli 2019 | VPRO | Redactie Podcasts Twitter

Audiocollectief SCHIK is in Spanje voor de derde aflevering van El Tarangu. Ze willen antwoorden op vragen. Is wielerlegende Fuente echt overleden, of leeft hij nog ergens in het geheim? En als hij er niet meer is, wie is dan die man die doet alsof hij Fuente is?

Onder het mom van "we maken een documentaire over El Tarangu" - de bijnaam van de racefietser - vertrekt het drietal naar Spanje. Mirke, Siona en Nele gaan - om precies te zijn - naar het dorpje waar Fuente opgroeide, de plek waar ook zijn gedenksteen staat. Daar ontmoetten ze zijn familie. En ook de man die sprekend lijkt op de man van de foto.

Falo, de broer van Fuente ziet eruit alsof hij rechtstreeks uit de foto van 2003 is gestapt. Maar ik wil hem niet verdenken. Hij is veel te beleefd, te vriendelijk…

Met open armen worden ze ontvangen, alom gastvrijheid en vriendelijkheid. Maar confronterende vragen moeten worden gesteld, daarvoor zijn ze immers in Spanje. Maar hoe weet je of iemand de waarheid spreekt? Wanneer is een emotie oprecht? Wanneer kun je iemand vertrouwen?

Wil je niets missen? Abonneer je dan op de podcast!

Elke maandag verschijnt er een nieuwe aflevering. Abonneer je op El Tarangu via Apple PodcastsStitcher of de RSS-feed en zorg dat je geen afleveringen mist.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1