appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: hoe de kiezer verder op afstand is gezet

EPA
woensdag 3 juli 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

"Aan kiezers zijn beloften gedaan en indrukken gewekt die niet waargemaakt zijn." In podcast De Dag praten we vandaag over dagen van onderhandelen in Brussel.

Voor Frans Timmermans pakten die niet uit zoals gedacht en volgens Mendeltje van Keulen is de kiezer nog verder op afstand komen te staan.

We praten met haar over het democratische gehalte van deze voordracht. Van Keulen is lector Europese studies aan de Haagse Hogeschool. Ook Europa-correspondent Sander van Hoorn schuift aan. Hij reconstrueert voor ons waar we nu eigenlijk naar hebben zitten kijken de afgelopen dagen.

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, iTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1