appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Dit is de Dag
STER Advertentie

Podcast De Dag: Hoe de Oranjes al vaker in opspraak kwamen

EPA
maandag 1 juli 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

De kritiek op koningin Máxima na haar ontmoeting met de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman is niet van de lucht. De VN-rapporteur die de moord op de Saudische journalist Jamal Khashoggi onderzoekt, beschuldigt Máxima zelfs van "medeplichtigheid" door de zaak niet met de prins te bespreken. Vanavond komt de kwestie aan bod in de Tweede Kamer.

Na 'het pilsje met Poetin', de brief van Videla en het vakantiehuis in Mozambique lijkt de politieke antenne van de Oranjes opnieuw scheef afgesteld. In podcast De Dag bespreken we met koningshuisverslaggever Karin Alberts hoe het koningspaar politieke uitglijers kan voorkomen.

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, iTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1