appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Voorlopig laatste podcast Stemming van Joost Vullings en Max van Weezel

NOS
maandag 25 maart 2019 | NOS | NOS

De voorlopig laatste aflevering van de podcast Stemming van Vullings en Van Weezel staat online en is nu te beluisteren. Max van Weezel is ziek en moet de komende tijd behandeld worden. Aan het einde van de podcast komen Joost en Max hierop terug.

Uitslag verkiezingen

In deze Stemming bespreken de journalisten uiteraard de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen en de gevolgen daarvan. Ze staan uitgebreid stil bij Forum voor Democratie, de grote winnaar van de verkiezingen. De vraag komt op of de partijen in de provincie wel met Forum willen besturen. Volgens Joost Vullings zou dat gezien het klimaatstandpunt nog wel eens lastig kunnen worden. Bovendien doet de partij er volgens hem slim aan om nog even niet te gaan besturen. "Alle nieuwe partijen zouden eigenlijk eerst vier jaar ervaring moeten opdoen en dan pas moeten gaan besturen".

Podcast Stemming Vullings en Van Weezel

Joost Vullings en Max van Weezel, nemen je om de week mee in de Haagse wandelgangen voor de scherpste analyses, de persoon van de week en het laatste woord. Luister de podcast via de gratis NPO Radio 1 app, de NPO Radio 1 website, Google of iTunes.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1