appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

Podcast De Dag: wat een kleurrijke kijk oplevert

Anwar Manlasadoon
donderdag 28 februari 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

"Steeds denk ik bij de onderwerpen, zo had ik het nog niet bekeken", zegt journaliste Berendien Tetelepta.

Zij werkt samen met de Syrische columnist Anwar Manlasadoon. Hij is gevlucht en schrijft sinds enkele jaren columns over wonen in Nederland.

Dat heeft hem een vierde plaats op de Kleurrijke Top 100 opgeleverd. Ze zijn vandaag allebei te gast in De Dag om te praten over diversiteit in de media en wat dat een samenleving kan brengen. 

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1