appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Mangiare!
STER Advertentie

Nieuw: De NOS Formule 1 Podcast

NPO Radio 1
zondag 24 februari 2019 | NOS | Redactie

Formule 1-fans opgelet: De NOS en NPO Radio 1 gaan vol gas het nieuwe Formule 1-seizoen in, met de komst van de NOS Formule 1 Podcast.

Presentator Amber Brantsen neemt samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker iedere maandag na een Grand Prix de race door. Meningen en scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen. Dat en meer is te horen in de NOS Formule 1 Podcast.

Met de start van de F1-testweken, is het Formule 1-circus op gang gekomen. En hoewel er nog geen prijzen worden verdeeld, is het tijd om vooruit te blikken: Wie staat er straks op pole position?  Welke coureur imponeert? En hoe snel is de nieuwe Honda-motor van Verstappen?

Abonneer nu

De eerste aflevering van De NOS Formule 1 Podcast  is vanaf morgen  gratis te downloaden via de NPO Radio 1-app en de podcast-apps van Apple en Android. Abonneer je nu alvast dan krijg je gelijk een melding wanneer de eerste aflevering er is.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1