appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

Wouter Bouwman

Wouter Bouwman is elke maandagochtend presentator van ‘Gaan! De extra vroege ochtendshow’ van BNNVARA. Hiervoor presenteerde Bouwman het wekelijkse programma 'De Wereld van BNNVARA' In dit programma sprak hij Nederlanders in het buitenland op basis van de actualiteit. 

Bouwman maakt voor BNNVARA ook de sportprogramma’s B.V.S.C (BNNVARA Sportcombinatie) en Radio Bureau Sport. B.V.S.C. presenteert hij ook met enige regelmaat.

Wouter Bouwman begint met radio maken bij AmsterdamFM. Daar presenteert hij het sportprogramma Wedstrijdritme. Voor diezelfde omroep volgt hij een jaar lang de Ajax Vrouwen.

In 2016 geeft hij zich op voor de Talentday van BNNVARA en wordt hij toegelaten tot de BNNVARA Academy. In die periode werkt hij mee aan veel BNNVARA titels voor NPO Radio 1 en 3FM.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1