appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Foto van Wouter Bouwman

Wouter Bouwman

Wouter Bouwman is presentator van De Wereld van BNNVARA. In dit programma spreekt hij wekelijks Nederlanders in het buitenland op basis van de actualiteit. Het kan alle kanten op, van politieke analyses tot de lokale delicatessen. 

Wouter Bouwman begint met radio maken bij AmsterdamFM. Daar presenteert hij het sportprogramma Wedstrijdritme. Voor diezelfde omroep volgt hij een jaar lang de Ajax Vrouwen.

In 2016 geeft hij zich op voor de Talentday van BNNVARA en wordt hij toegelaten tot de BNNVARA Academy. In een jaar leert hij alle kanten van de radio kennen en werkt mee aan vele BNNVARA radioprogramma’s.

Wouter Bouwman begon ook de podcast Panenka waarin jonge voetbalanalisten praten over vooral buitenlands voetbal. In de maand augustus was Panenka vijf keer live te horen in De Nieuws BV.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1