appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen

Willemijn Veenhoven

Willemijn Veenhoven presenteert De Nieuws BV, elke dag van 12:00 uur tot 14:00 uur. 

Na haar VWO diploma te hebben gehaald in Amsterdam, waar Willemijn opgroeit, stopt ze voortijdig met haar studie Rechten, Cultuur en Beleid. Via de NCRV rolt ze als redacteur de journalistiek in. Bij zowel 3FM als Radio 1 werkt ze als verslaggever en presentator, voor onder andere Stand.nl. 

Na een aantal jaren maakt ze de overstap naar BNN, waar zij BNN Today presenteert. In de zomer van 2012 presenteert Willemijn Veenhoven afwisselend met Tijs van den Brink en Felix Meurders het ochtendprogramma van de Radio 1 Sportzomer.

Sinds januari 2014 presenteert ze met Felix Meurders De Nieuws BV. Daarnaast is Willemijn af en toe tafeldame bij De Wereld Draait Door.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1