appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Vroege vogels

Mischa Blok

Mischa Blok presenteert Radar Radio, elke zaterdag om 15:00 uur en APP RADIO iedere donderdag 04:00 - 06:00 op NPO Radio 1.
Mischa Blok was jarenlang verslaggever bij Radio EenVandaag. Bovenop het nieuws en daarnaast maker van haar vaste rubriek 'Over Liefde', waarbij ze openhartige gesprekken voerde over de liefde met toevallige voorbijgangers op straat.
Ze begon haar radiocarrière op Curacao, als nieuwslezer en presentator van een datingshow bij Dolfijn FM. Eenmaal terug in Nederland, werkte ze als nieuwslezer bij ANP en BNR Nieuwsradio.
Sinds 2010 is ze werkzaam bij TROS, aanvankelijk als redacteur/verslaggever en vervolgens als eindredacteur en verslaggever bij het Radio 1-programma TROS In Bedrijf (over ondernemerschap). In 2011 won ze de RadioLab-prijs voor het radioprogramma Dit is Radio 1. In 2013 presenteerde ze De Radio 1 Audiotrip. In juli 2018 keert dit programma terug op NPO Radio 1. In 2016 presenteerde ze het programma Kwartiermakers (over innovatie) en Tussen Droom en Daad (over liefde). Tijdens de NPO Radio 1 Sportzomer 2016 presenteerde ze het socialmedia-nieuws op sportgebied. In 2018 was ze Radio1-verslaggever voor de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea.
Sinds 2017 presenteert ze het programma Radar Radio, waarin ze opkomt voor de rechten van consumenten. Daarnaast maakt ze podcasts Liefdeslessen en VINK voor NPO Radio 1.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1