Verkiezingen

Dit moet je horen over de verkiezingen

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit moet je horen over de verkiezingen

De verkiezingen komen steeds dichterbij. Op 15 maart gaat Nederland naar de stembus om de nieuwe Tweede Kamer te kiezen. In aanloop hiernaartoe brengt NPO Radio 1 daarom een nieuwe podcast, genaamd 'De Verkiezingen Van Alle Kanten'. Twee keer per week een overzicht van de beste, mooiste en leukste politieke radiomomenten, omdat je natuurlijk niet alles kunt horen.

Dagelijks besteden verschillende programma’s op NPO Radio 1 aandacht aan de verkiezingscampagne. "Het is vrijwel onmogelijk om alles te horen. Daarom bieden wij aan de politieke liefhebbers een compact overzicht dat je kunt beluisteren op een moment dat je zelf kiest", aldus NPO Radio 1-zendermanager Laurens Borst.

Twee tot drie keer week wordt het campagnenieuws handzaam samengevat en kernachtig teruggebracht tot een podcast van ongeveer 25 minuten. NPO Radio 1-presentator Renze Klamer leidt de luisteraar langs fragmenten uit diverse interviews, debatten, commentaren en bijzondere politieke uitspraken die gedaan zijn in de verschillende programma’s van NPO Radio 1.

De podcast 'De verkiezingen van alle kanten' verschijnt twee tot drie keer per week op het podcastplatform van NPO Radio 1. Bekijk de eerste podcast.

Ster advertentie
Ster advertentie