Datingapp helpt Twitteraars aan date

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Datingapp helpt Twitteraars aan date

Stel, je bent een bekend persoon maar je wilt toch daten. Ga je dan op Tinder? Geloven mensen dan dat jij het echt bent? En wat als je eigenlijk juist met jouw soort mensen wilt daten, andere bekendheden?

Daar is nu een oplossing voor. Datingapp Loveflutter heeft onlangs BLUE gelanceerd, een premium versie van de app, exclusief voor mensen die een twittervinkje hebben.

Dat betekent dus dat iedereen die een geverifieerd twitteraccount heeft, popsterren, journalisten, acteurs, nu makkelijk met elkaar in contact kan komen via de datingapp. Tinder heeft ook al een tijdje een vergelijkbare functie, maar BLUE is makkelijker en eenvoudiger te gebruiken, belooft Loveflutter.

Volgens Mashable zijn er momenteel zo’n 200.000 twitteraccounts geverifieerd, dus de kans dat je echt ineens met een ster als Jennifer Lopez gaat daten is bijzonder klein. Het beschermt je in ieder geval wel tegen nepprofielen. Meer over de app vind je hier.

Trending Vandaag: Datingapp helpt Twitteraars aan date

Wat is er trending op social media? Redacteur Lammert de Bruin (@Lammert) zet het elke dag op een rij in TrendingVandaag. Kijk hier voor alle items die Lammert in TrendingVandaag bespreekt.

Ster advertentie
Ster advertentie