Wilders: Verhoudingen tussen Rutte en mij zijn prima

foto: Eenvandaagfoto: Eenvandaag
  1. Nieuwschevron right
  2. Wilders: Verhoudingen tussen Rutte en mij zijn prima

Het ging er hard aan toe in het debat gisteren tussen Rutte en Wilders. Sowieso bestaat het beeld dat Wilders meer vijanden dan vrienden heeft in Den Haag.

In deze campagne lijkt het er soms op dat meerdere politici elkaars bloed wel kunnen drinken. Maar schijn bedriegt, zo vertelde hij vanmorgen bij Evers Staat Op, op Radio 538. Achter de schermen zijn de onderlinge verhoudingen (op een enkele uitzondering na) volgens Wilders namelijk prima.

In het interview vertelde Wilders verder nog dat hij dagelijks niet teveel stil probeert te staan bij de beveiliging die hij elke dag krijgt. Het viel veel mensen op dat hij gisteren bij het debat een kogelvrij vest droeg. Wilders stelt ‘dankbaar’ te zijn in een land te leven waarin de overheid mensen als hem beschermt en noemde zijn beveiligers ‘helden’.

Wat is er trending op social media? EenVandaag-redacteur Lammert de Bruin (@Lammert) zet het elke dag op een rij in TrendingVandaag, Radio EenVandaag op NPO Radio 1. Kijk hier voor alle items die Lammert in TrendingVandaag bespreekt.

Ster advertentie
Ster advertentie