TrendingVandaag: ‘Ik ben zoon van Bill Clinton’

foto: EenVandaag.nlfoto: EenVandaag.nl
  1. Nieuwschevron right
  2. TrendingVandaag: ‘Ik ben zoon van Bill Clinton’

[AVROTROS] De verkiezingscampagne voor het presidentschap in de VS begint steeds meer te lijken op een XL-aflevering van de Jerry Springer Show. Er wordt over en weer met modder gegooid en er worden oude koeien uit de sloot gehaald.

Zo duikt nu ineens een man op die claimt de zoon te zijn van Bill Clinton en een prostituée. Danney Williams is 30 en vlak na zijn geboorte heeft zijn moeder al aan de media verklaard dat toenmalig senator Bill Clinton de vader was. Hij zou namelijk haar enige witte klant zijn geweest in het jaar voor de geboorte. Danney is duidelijk lichter getint dan zijn moeder én ze zouden verschillende keren seks hebben gehad.

Danney heeft dit al eerder allemaal naar buiten gebracht, onder meer toen Bill Clinton president was. Er is toen een DNA test gedaan, waar the Star Magazine voor betaald heeft. De uitkomst van die test was negatief. Geen zoon van Clinton dus.

Maar…. bij dat DNA-onderzoek hebben ze gebruik gemaakt van een bloedanalyse van de FBI, blijkt uit het rapport van Kenneth Star over Clinton’s affaire met Monica Lewinsky. Over die bloedanalyse is nu onduidelijkheid, want de FBI kan niet aantonen dat dit bloed echt van Bill Clinton was. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd… al dan niet onder leiding van Trumps campagneteam.

Ster advertentie
Ster advertentie