TrendingVandaag: Foute kersttrui van 30.000 dollar

foto: Swarovskifoto: Swarovski
  1. Nieuwschevron right
  2. TrendingVandaag: Foute kersttrui van 30.000 dollar

Je hebt foute kersttruien en foute kersttruien. Als je er deze Kerst echt fout maar toch ook classy bij wilt lopen dan kun je nu de duurste ugly christmas sweater ter wereld kopen.

Hij kost maar liefst 30.000 dollar. Het gaat om een trui van het merk Tipsy Elves met daarop een afbeelding van een kerstman op een eenhoorn. Die afbeelding is alleen gemaakt met wat de trui zo duur maakt: namelijk maar liefst 24.274 individueel handgeplaatste Swarovski steentjes. Het duurt per trui meer dan een maand om hem te maken.

Foute kersttruien-dag

Mocht je nou wat minder budget hebben dan kun je natuurlijk altijd een goedkopere kersttrui halen in één van de vele kledingzaken waar ze nu te koop zijn. Doe dat dan wel voor vrijdag, want dan is het officieel Foute kersttruien-dag. Je kunt er zelfs het goede doel mee steunen door een foto van jezelf in kersttrui te posten op sociale media met #FouteKersttrui en door trui naar 4333 te sms'en. Dan wordt er 3 euro van je rekening afgeschreven voor de organisatie Save The Children, die het geld besteedt aan kinderen in vluchtelingenkampen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is er trending op social media? EenVandaag-redacteur Lammert de Bruin (@Lammert) zet het elke dag op een rij in TrendingVandaag, Radio EenVandaag op NPO Radio 1. Kijk hier voor alle items die Lammert in TrendingVandaag bespreekt.

Ster advertentie
Ster advertentie