Pottenbakken met BN'ers: kan het nog gekker?

foto: Stockfoto: Stock
  1. Nieuwschevron right
  2. Pottenbakken met BN'ers: kan het nog gekker?

Zingen, dansen, schaatsen, schoonspringen: op de Nederlandse televisie is zo ongeveer alles al wel met sterren gedaan. Als je dacht dat de bodem bereikt was, na bijvoorbeeld 'curling met sterren', dan heb je het mis. SBS kondigt het programma Stelletje Pottenbakkers aan. Jazeker, daarin gaat een groep BN'ers een wedstrijdje pottenbakken. Dat bericht wordt vol ongeloof veel gedeeld op Twitter.

Velen dachten in eerste instantie met een artikel van de satirische nieuwswebsite De Speld van doen te hebben, maar de werkelijkheid heeft wat dat betreft de satire ingehaald. SBS kondigt echt aan te de handen in de klei te steken met onder andere Patricia Paay, Roy Donders en Rob Geus. Dat allemaal onder de bezielende leiding van Kim Lian van der Meij.

In elke aflevering moeten de sterren meerdere opdrachten vervullen, zoals het maken van een vaas of het boetseren van een familiewapen. "Het eindresultaat wordt door een professionele jury beoordeeld op creativiteit, nauwkeurigheid en oog voor detail. De minst goede pottenbakker moet vervolgens het programma verlaten." Vanaf 4 maart op uw TV. Op Twitter is men inmiddels al andere varianten aan het bedenken, van ‘Bezembinden met BN’ers' tot ‘Naaien met sterren’ of één van de volgende suggesties:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het concept is nog lang niet op!

TrendingVandaag 22 januari

Wat is er trending online en op social media? Redacteur Lammert de Bruin (@Lammert) zet het op een rij in TrendingVandaag. Kijk op EenVandaag.nl voor alle items die in TrendingVandaag worden besproken.

Ster advertentie
Ster advertentie