Sport

Bureau Sport voorspelt: 'Als Jill Roord erin komt gaan we winnen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport voorspelt: 'Als Jill Roord erin komt gaan we winnen'

[BNNVARA] Volgens Frank en Erik is het grootste gevaar voor Nederland vanmiddag de spits van Kameroen. Groot is ze niet - 1 meter 52 - maar goed is ze zeker. Maar echt zorgen maken de mannen van Bureau Sport Oranjevrouwen zich niet echt: ze hebben er vooral zin in. En aan hun voorspelling zal het niet liggen...

Frank: "Je weet het hè, met die Afrikaanse ploegen. Dat is toch een soort alles of niets voetbal. Die gaan er gewoon voor." Dus wie weet weten de Kameroense speelsters de Oranje Leeuwinnen te verrassen door hun strijdlust. Maar Erik is zeker van zijn zaak: "Ik denk dat we die wedstrijd tegen Kameroen relatief eenvoudig gaan winnen."

Jill Roord

Mits Jill Roord erin komt, gaan de Oranjevrouwen met twee of drie tegen nul winnen, denkt Erik: "Als zij er niet in komt dan wordt het weer een probleem." Bij de vorige wedstrijd is hij van mening dat sommige speelsters niet goed in de wedstrijd zaten dus zijn advies luidt: "Je moet durven wisselen." Oftewel, Jill Roord willen we weer zien spelen.

Frank denkt dat Nederland wint met 1-0. Maar of beide heren ook de voetbal op de blauwe stip schieten en winst voorspellen, dat is weer een tweede. Kijk het filmpje en je zal het zien.

Radio Bureau Sport Oranjevrouwen

Elke middag tussen half 2 en 2 presenteren Erik Dijkstra en Frank Evenblij Radio Bureau Sport Oranjevrouwen. Het laatste nieuws over de Leeuwinnen, Slakkie Groenen de voorspelslak, de feministische meetlat: alles wat je maar kan bedenken komt voorbij. Het kan zelfs zo zijn dat je advies krijgt van een kruidenvrouwtje, maar dan moet je vooral even luisteren naar NPO Radio 1 of het echt zo is...

Ster advertentie
Ster advertentie