Sport
BNNVARA

Erben Wennemars geeft het eerlijk toe: 'Ik had het niet verwacht van Dick Advocaat'

foto: B.V.S.C.foto: B.V.S.C.
  1. Nieuwschevron right
  2. Erben Wennemars geeft het eerlijk toe: 'Ik had het niet verwacht van Dick Advocaat'

Het weekend van Erben Wennemars bestond uit schaatsen, schaatsen, shorttrack en een klein beetje voetbal. Was dat kleine beetje genoeg om alle vragen van B.V.S.C.'s Kleine Sportcitatenquiz goed te beantwoorden? Wouter Bouwman test zijn kennis.

De Kleine Sportcitatenquiz

Video niet beschikbaar

Dick Advocaat had een kritische boodschap voor de achterban van Feyenoord na de overwinning op Heracles. De Rotterdamse club staat nu op de derde plaats, toen Advocaat begon als trainer trof hij de club aan op de twaalfde plek. De trainer hoopt dat de Feyenoord-vrienden ook weer wat positiever worden en hun club steunen. Erben moet ook eerlijk bekennen dat hij niet had verwacht dat Dick Advocaat het zo goed zou doen.

Er is uiteraard ook een vraag voor thuis, jij kunt ook mee doen. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten; Spurs-trainer José Mourinho vindt dat zijn club de laatste is die de schuld moet krijgen. Maar waarvan? De moeilijkheden bij de transfer van Christiaan Eriksen, of de situatie rondom Steven Bergwijn? Laat het weten via Instagram.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie