Naar homepage
Sport

Bureau Sport: 'Comeback Sneijder zou geweldig zijn'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Comeback Sneijder zou geweldig zijn'

De mannen van Bureau Sport hebben hun mening weer klaar over Wesley Sneijder, kickbokser Hesdy Gerges die Rico Verhoeven heeft uitgedaagd en de start van het Formule 1-seizoen.

"Een comeback van Wesley Sneijder zou toch geweldig zijn", trapt Frank af. Erik heeft zijn twijfels. "Ik vind Wesley een fantastische speler, maar die kan alleen in z'n gezicht al acht kilo afvallen."
De door het coronavirus stilgevallen kickbokswereld komt ook weer tot leven, want Hesdy Gerges heeft Rico Verhoeven uitgedaagd. Erik: "Ik heb het idee dat Gerges nu ook een beetje denkt: la la la geld, maar Rico heeft sowieso zin om te vechten."
Frank hoopt op een sterke start van Max Verstappen in de Formule 1. "Maar ze weten toch niet of die auto goed is." Daar is Erik helemaal klaar mee. "Ik krijg een dikke sik van dat gezeur over die auto."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie