Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Wij kunnen veel leren van Mark Rutte'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Wij kunnen veel leren van Mark Rutte'

Frank Evenblij en Erik Dijkstra nemen het sportnieuws weer door voor Bureau Sport, al gaat het dit keer ook over politiek.

"Dit debat was eigenlijk beter dan een sportwedstrijd. En wij kunnen iets leren van Mark Rutte. Als je iets hebt geflikt, zeg je: ik heb daar geen actieve herinnering aan", aldus Frank.

Het gesprek over de prestaties van het Nederlands elftal in de WK-kwalificatie ontaardt in een flinke ruzie tussen Frank en Erik over Frank de Boer.

"Jij bent alleen maar fan van Frank de Boer omdat hij jou ooit begroette in de supermarkt", foetert Erik. Frank countert: "We winnen gewoon van Letland en Gibraltar. Daar gaat het toch om."

De mannen kunnen niet wachten tot de start van de Ronde van Vlaanderen zondag. "Mathieu van der Poel gaat niet winnen", doet Erik een gewaagde uitspraak. Frank: "Marianne Vos misschien wel of Annemiek van Vleuten."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie