EONOS

PSV door in Champions League na spectaculaire comeback en ruime nederlaag Lens

2. PSV door in Champions League na spectaculaire comeback en ruime nederlaag Lens

PSV heeft zich woensdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League. Door een spectaculaire overwinning in en tegen Sevilla (3-2) en een forse nederlaag van RC Lens op bezoek bij Arsenal (6-0) weten de Eindhovenaren zeker dat ze ook na de winter uitkomen in het beste Europese voetbaltoernooi.

De wedstrijd in Spanje begon moeizaam voor PSV. De ploeg kwam na 25 minuten op achterstand. Sergio Ramos scoorde. Vlak na rust werd ging het van kwaad tot erger voor de koploper van de eredivisie. Sevilla-spits Youssef En-Nesyri maakte de 2-0 voor de Spanjaarden.

25 minuten voor het einde kreeg PSV onverwacht een strohalm toegeworpen. Lucas Ocampos pakte zijn tweede gele kaart en moest dus het veld verlaten. Via een prachtige treffer van Ismael Saibari, een eigen goal van Nemanja Gudelj en een kopbal van Ricardo Pepi greep PSV toch de zege en plek in de achtste finales van de Champions League.

Klik hieronder voor de wedstrijd op muziek.

Abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief!