Sport

Sportforum: 'Ontmoeting met Van Bommel was ongemakkelijk'

EONOS
foto: NOSfoto: NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Sportforum: 'Ontmoeting met Van Bommel was ongemakkelijk'

In het sportforum van Langs de Lijn En Omstreken bespreken Volkskrant-journalist Robèrt Misset, NOS-commentator Jeroen Elshoff en oud-doelman Ronald Waterreus de actuele zaken uit de sport. In het forum reageert analyticus Ronald Waterreus op de situatie bij PSV.

Waterreus schreef in een regionale krant een vernietigende column over de ontslagen trainer Mark van Bommel. En die liep hij vorige week rondom een wedstrijd van Jong PSV ineens tegen het lijf.

Quote

We hebben elkaar met geen vinger aangeraakt

Ronald Waterreus

"Het was een heel ongemakkelijk moment voor ons beiden. Ik had een redelijk kritische column geschreven, en daar was Mark niet zo blij mee. En daar heeft hij mij op aangesproken, hij was boos ja. Hij vroeg waar ik mee bezig was."

Maar al met al vindt Waterreus dat het wel een beetje overdreven wordt. "We zijn volwassen mensen. En hij mag tegen mij zeggen wat hij wil. Maar ik heb ook verhalen gehoord dat we met de neuzen tegen elkaar aan stonden. In de verste verte niet. We hebben elkaar met geen vinger aangeraakt. Op een gegeven moment ben ik weggelopen, omdat iemand de verstandigste moest zijn."

Waterreus besluit met de woorden dat hij geen spijt heeft van de column. "Er is van alles aan de hand en ik heb lang bij die club gespeeld, en dat gaat me aan het hart. Ik sta er nog voor de volle 100% achter."

Teleurstellende topper

Het spel in de topper tegen Ajax viel opnieuw tegen. Maar volgens commentator van de NOS Jeroen Elshoff was dat geen verrassing. "Op basis waarvan zou PSV ineens de pannen van het dak spelen in de Arena. Er mist gewoon kwaliteit."

Beluister hier het sportforum - waar ook de Australian Open, het WK Veldrijden en andere actuele sportonderwerpen besproken worden - hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie