Sport
NOS

Luister de kwartfinale Europa League AS Roma - Ajax live op NPO Radio 1

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister de kwartfinale Europa League AS Roma - Ajax live op NPO Radio 1

Het is zover! De tweede wedstrijd van de kwartfinale tussen AS Roma en AFC Ajax staat vanavond op het programma. Vanaf 21.00 uur zullen de Amsterdammers alles op alles moeten zetten om een 1-2 nederlaag in de Johan Cruijff Arena goed te maken. Luister AS Roma - Ajax in de Europa League live bij Langs de Lijn op NPO Radio 1.

De ploeg van trainer Erik ten Hag speelde vorige week een hele aardige wedstrijd in Amsterdam. Door een goal van Davy Klaassen was de ploeg op een 1-0 voorsprong gekomen, maar na geklungel van doelman Kjell Scherpen, het missen van een penalty door Dusan Tadic, en een late 1-2, bleven de Amsterdammers met een kater achter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afwezigen

Deze week zal Ajax natuurlijk nog steeds geen beroep kunnen doen op de langdurig afwezige Daley Blind. Ook Onana, Haller en Mazraoui zijn om bekende redenen niet van de partij. Bij die groep voegt rechtsback Devyne Rensch zich, die zondag geblesseerd raakte tegen RKC. Hij is tevens geschorst. Zijn plek wordt ingenomen door Sean Klaiber.

Bij Roma keert een vedette terug in het elftal: de Armeense Henrikh Mkhitaryan. Ook de Nederlander Rick Karsdorp keert na een schorsing terug in de basis. Een van de uitblinkers van vorige week, linksback Spinazzola, raakte in de Johan Cruijff Arena geblesseerd, en is dus niet van de partij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie