Sport
BNNVARA

'Ik denk dat Dick Advocaat gaat stoppen'

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Ik denk dat Dick Advocaat gaat stoppen'

Erben Wennemars denkt dat Dick Advocaat gaat stoppen, zegt hij in de Kleine Sportcitatenquiz van B.V.S.C. "Nog drie wedstrijdjes, het gaat nergens meer over", dus die gaat zijn biezen pakken, denkt de oud-schaatser.

Video niet beschikbaar

Nadat Feyenoord afgelopen weekend met 3-2 verloor van ADO Den Haag, zinspeelde Advocaat op een vertrek. Aan ESPN liet hij weten dat hij tijdens de wedstrijd een elftal zag 'waar totaal geen geloof in zat'. "Als ik het elftal niet meer beter kan krijgen en de spelers het gevoel hebben dat ik niet meer de juiste man ben, dan is het makkelijk", zei Advocaat zondag bij ESPN. "Ik ben verantwoordelijk voor dit elftal."

Teleurgestelde indruk

Advocaat maakte tijdens de wedstrijd afgelopen weekend een teleurgestelde indruk. Een deel van het duel bekeek hij van achter de dug-out en hij sloeg af en toe een hand voor zijn gezicht. Eerder maakte advocaat al bekend dat hij aan het eind van het seizoen vertrekt.

Spa Rood

Wennemars verwacht dat Advocaat al eerder weggaat bij Feyenoord en durft er zelfs een gewaagde fles Spa Rood op te wedden. Vooralsnog lijkt Wennemars het echter niet bij het rechte eind te hebben: ten tijde van het schrijven van dit stuk zit Advocaat nog steeds op zijn plek en ook de Telegraaf verwacht dat hij het seizoen af gaat maken.

Meer van B.V.S.C.?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie