Naar homepage
Sport

Test je sportkennis met Erben Wennemars!

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Test je sportkennis met Erben Wennemars!

Het is weer maandag en dat betekent natuurlijk twee dingen: het verdomde begin van de werkweek en ja favoriete quiz met Erben Wennemars en Roelof de Vries. In de Kleine Sportcitatenquiz van BVSC komen de sportieve actualiteiten weer aan het licht maar ook een detail over een sporter wat je nog niet wist! Er is namelijk iemand die niets met BMX'en doet, maar toch graag zijn fiets pakt. Ra ra, wie is het?

Erben weet Roelof altijd weer te verrassen met zijn actuele sportkennis. Zo ook vandaag natuurlijk. En dan specifiek ook zijn ongekende volleybalkennis. Want natuurlijk weet hij de quote van Alberda - ja deze geven we weg - gelijk te herkennen: "Er is maar één iemand die echt verstand heeft van volleybal, die mag allerlei dingen zeggen en dan is het altijd waar; Joop Alberda."

De vrolijke sportman op de BMX

En dan is er die snelle, vrolijke sportman die graag de BMX pakt in zijn vrije tijd. Erben gelooft er niets van: "Ik heb wel eens een keer een filmpje van hem gezien op een BMX, toen ik dat filmpje zag dacht ik 'nou, die man heeft thuis geen BMX'. Dat zag er echt niet uit." Maar ja, niets is minder waar. Over wie we het hebben? Dat zie je in het filmpje. En als jij nou veel van sport weet, kijk dan vooral ook even op de Instagram van De Nieuws BV voor de kijkersvraag!

Erben Wennemars is elke maandag tussen 13:30 en 14:00 te horen in B.V.S.C.

Meer van B.V.S.C.?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie