Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Kijk liever Songfestival dan play-offs Feyenoord'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Kijk liever Songfestival dan play-offs Feyenoord'

Frank Evenblij en Erik Dijkstra nemen traditiegetrouw weer het nieuws door voor Bureau Sport op de vrijdag met speciale aandacht voor de play-offs, de Giro d'Italia en de Grand Prix van Monaco.

"Ik heb echt genoten van FC Emmen tegen NAC Breda. Ik vond het zo gigantisch spannend. Hoe erg ik het ook vind voor Emmen, want ik had het ze graag gegund", opent Frank.

Erik geniet ook van de play-offs om promotie en degradatie. "Maar die play-offs om Europees voetbal zijn kontsaai. Dan kijk ik echt liever naar het Songfestival."

Vorige week voorspelde Erik nog dat Remco Evenepoel de Giro zou winnen, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren. "Een goede voorspelling heeft niks te maken met de uitkomst."

Het andere hoogtepunt van dit weekend moet de Formule 1-race in Monaco worden. De mannen hebben twijfels of Max Verstappen gaat winnen. "Ik begin steeds meer fan te worden van Lewis Hamilton", sluit Erik zelfs af.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie