Sport
BNNVARA

'Familiedinermoment Van Bommel en Van Basten was spannend en harmonieus'

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Familiedinermoment Van Bommel en Van Basten was spannend en harmonieus'

In de voetbaltalkshow Rondo van Ziggo Sport, vond een waar familiedinermoment plaats toen Mark van Bommel en Marco van Basten aanschoven. "Het was heel mooi", zegt Erben Wennemars in de Kleine Sportcitatenquiz van B.V.S.C.

Video niet beschikbaar

Van Bommel en Van Basten zaten sinds een tijd weer aan één tafel, terwijl de twee lange tijd in onmin leefden na een confrontatie bij het Nederlands Elftal. Van Basten was toen coach en Van Bommel speler. Dat ging zelfs zover dat Van Bommel weigerde te spelen onder bondscoach Van Basten.

Spannend en harmonieus

"Dat het tussen ons niet klikte was duidelijk, ik heb me niet altijd op mijn gemak gevoeld. En dat doet hij niet met voorbedachte rade denk ik", zegt Van Bommel in Rondo. Daarop reageert Van Basten dat hij destijds misschien 'te bot is geweest'.

"Ik hou daar wel van, dat het zo wordt uitgesproken", zegt Wennemars. "Ik vind dat mooi, maar zulk soort dingen zijn altijd wel spannend. Maar dit was harmonieus."

Kleine Sportcitatenquiz

Meedoen met de Kleine Sportcitatenquiz? Dat kan! Ga naar de Instagrampagina van B.V.S.C./De Nieuws BV en check de stories voor een vraag, speciaal voor jou.

Deze toprenner rijdt het liefst 'Solo' - B.V.S.C.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie