Naar homepage
Sport

Bureau Sport: 'Intens genieten van Dick Advocaat'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Intens genieten van Dick Advocaat'

Frank en Erik van Bureau Sport nemen zoals elke vrijdag weer de sportweek door en de stemming is niet al te best."Ik ben knetterchagrijnig", doelt Frank op de nederlaag van zijn Willem II donderdag in blessuretijd tegen FC Groningen.

Erik treurt nog na over het verlies van zijn FC Twente, ook in de slotfase, tegen Ajax. "In de fucking laatste minuut. Dat is toch kut."

EK schaatsen

Dit weekend staat het EK schaatsen op het programma dat voor het eerst in zestien jaar zonder Ireen Wüst en Sven Kramer wordt afgewerkt. Erik: "Daar wordt heel dramatisch over gedaan, maar zo verrassend is het niet. Het gaat al een aantal jaren minder met Sven."

Het slotwoord draait natuurlijk om dé wedstrijd van dit weekend: de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord in de Arena. Frank voorspelt een verrassing: "Ik zie Feyenoord wel winnen." Erik gunt het Dick Advocaat wel: "Ik geniet intens van hem. Ze spelen al een jaar lang heel slecht, maar ze winnen toch."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie