Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Ik word zo chagrijnig van de Formule 1'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Ik word zo chagrijnig van de Formule 1'

De mannen van Bureau Sport bespreken na de laatste show voor de zomerstop het reilen en zeilen in de sportwereld met speciale aandacht voor voetbal, Formule 1 en wielrennen.

Real Madrid werd donderdagavond voor de 34e keer kampioen van Spanje. "Ze zijn kampioen van de armoede. Ze winnen elke week door een penalty van Sergio Ramos", foetert Erik.

Het stoort Frank vooral dat de titel pakken voor een leeg stadion er zo treurig uitziet. "Ik blijf het gevoel hebben dat het oefenduels zijn. Het is toch een beetje voor spek en bonen."

'Altijd dat gelul met die auto'

Ook van de Formule 1 worden de heren niet echt vrolijk. "Ik heb al twee keer een nieuwe tv moeten kopen omdat ik zo kwaad was. Altijd dat gelul met die auto", trapt Frank af.

Erik sluit zich daarbij aan. "Ik kan er ook niet meer tegen. Ik vind de Formule 1 gewoon een chagrijnige sport. Je kunt de rest van het seizoen alweer uittekenen."

Toch is er ook goed nieuws, want de Colombiaanse wielrenners mogen toch naar Europa voor de Tour de France. Erik: "De Colombianen komen eraan. Dat heeft iets mytisch, daar kijk ik naar uit."

Ster advertentie
Ster advertentie