Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Ik ga carnavallen als James Bondscoach'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Ik ga carnavallen als James Bondscoach'

Bureau Sport blikt weer vooruit op het sportweekend. Niemand minder van Robert Maaskant vervangt Frank deze week en Robert heeft naast een overvol sportweekend ook nog wat anders op de planning staan.

Video niet beschikbaar

Feyenoord neemt het morgenavond thuis op tegen Fortuna Sittard. Het gaat momenteel fantastisch met Feyenoord en dat is ook Robert Maaskant niet ontgaan. ''Dickie 'Energetic' Advocaat, hij accepteert geen nee van die jongens en ze stijgen boven zichzelf uit. Ook in moeilijke wedstrijden''.

Carnaval

Maar naast alle sportiviteiten staat er nog iets belangrijks op het programma van de ex-trainer van onder andere Go Ahead Eagles, Wisla Krakow, Texas Dutch Lions en natuurlijk NAC: het jaarlijkse carnavalsfeest barst dit weekend weer los. ''Ik heb een hoed en daar zet ik dan alle clubs op waar ik gewerkt heb en weggestuurd ben''.

''Een grote hoed wordt dat'', merkt Erik geheel terecht op. Dat het een grote hoed is kan Robert alleen maar beamen. Maar hij heeft naast zijn grote hoed nog een outfit klaarliggen. ''Kielegat'' kan zich de komende dagen verheugen op een bezoek van niemand minder dan Bondscoach, James Bondscoach. Wij hopen bij Bureau Sport dat we daar volgende week een foto van kunnen laten zien.
Ster advertentie
Ster advertentie