Sport
BNNVARA

Robben over een eventuele comeback: 'Ik zeg altijd: zeg nooit nooit'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Robben over een eventuele comeback: 'Ik zeg altijd: zeg nooit nooit'

Arjen Robben beëindigde een maand geleden officieel zijn voetbalcarrière, maar hij heeft al een nieuw project gevonden om zich op te storten: zwemmen. In BVSC praten Erben Wennemars en Roelof de Vries met de oud-voetballer over zijn nieuwe project en of hij misschien ooit nog terugkeert op het voetbalveld.

De spanning, de stadions en het toeleven naar belangrijke wedstrijden zijn dingen die Arjen Robben het meest gaat missen aan het voetbal. Ondanks dat de oud-voetballer niet meer op top niveau speelt, blijft hij nog wel fit en dat heeft een reden. Robben traint momenteel voor de Groningen Swim Challenge, een tocht van acht kilometer. "Ik ben er inmiddels wel achter dat dat heel veel is", vertelt Robben.

Een comeback?

Aanvalsmaatje in München Franck Ribery debuteerde gisteren als 36-jarige nog in de Serie A voor Fiorentina. Op de vraag of Robben ook ooit nog op een voetbalveld te zien zal zijn antwoord hij: "Ik zeg altijd: zeg nooit nooit. Maar het wordt er natuurlijk niet makkelijker op hoe langer je bent gestopt. Ik schat de kansen niet heel hoog in."

Arjen Robben duikt het water in

Meer van B.V.S.C.?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie