Sport

Beleef de Tour de France live in het NPO Radio 1 Tourcafé

foto: NPO Radio 1 Tourcafé (bron: ANP)foto: NPO Radio 1 Tourcafé (bron: ANP)
  1. Nieuwschevron right
  2. Beleef de Tour de France live in het NPO Radio 1 Tourcafé

Wielrenliefhebbers kunnen deze zomer in het NPO Radio 1 Tourcafé live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bijwonen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli opent het NPO Radio 1 Tourcafé dagelijks zijn deuren in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven.

Wie zeker wil zijn van een plek, kan zich hieronder aanmelden

{rsform 31}
Foto: ANP

Onmiskenbaar

NOS-presentatoren Robbert Meeder en Gert van ’t Hof volgen samen met oud-wielrenners vanuit Hilversum dagelijks de koers op de voet. Met de bekende jingles en tunes, de Tourartiest, 'De Kwis Die Niet te Googelen Is' door cabaretière Cindy Pieterse en de rubriek met de opmerkelijkste Tour-weetjes op sociale media. En met de elementen die Radio Tour onmiskenbaar Radio Tour maken: Sebastiaan Timmerman die meekoerst op de motor, het spannende finishverslag van Gio Lippens en de interviews net na de meet door Steven Dalebout. Allemaal te zien en te horen in het NPO Radio 1 Tourcafé, elke dag vanaf 14.00 tot circa 18.30 uur. Kan je er niet live bij zijn? Je kan meekijken via onze webcam en via NPO 1 Extra!

Retourtje Radio Tour

Het NPO Radio 1 Tourcafé leent zich bij uitstek voor een 'retourtje Radio Tour' per fiets. Iedereen is welkom, van individuele wielrenners tot tourclubs, maar ook omafietsen en e-bikes vinden een plekje in de stalling. Natuurlijk kunnen bezoekers ook op andere manieren naar Hilversum komen om samen van de Tour de France te genieten. Wie zeker wil zijn van een plek, kan zich hierboven aanmelden. Aanmelden is niet verplicht, je kan ook op de bonnefooi naar het café komen.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie