Sport
BNNVARA

Bureau Sport: ‘Natte Parijs-Roubaix gunstig voor Mathieu van der Poel’

foto: Bureau Sport Radiofoto: Bureau Sport Radio
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: ‘Natte Parijs-Roubaix gunstig voor Mathieu van der Poel’

Bij afwezigheid van Erik Dijkstra nemen Frank Evenblij en Wouter Bouwman voor Bureau Sport het sportnieuws van deze week door.

‘Natte Parijs-Roubaix gunstig voor Mathieu van der Poel’

De wielerwedstrijd Parijs-Roubaix staat dit weekend op het programma. “Het is altijd mooi als het zwaar is en dat gaat het dit jaar zeker worden. Het gaat regenen namelijk”, zegt Wouter. Het lijkt volgens Wouter bijna op veldrijden, wat een voordeel kan zijn voor Mathieu van der Poel. Frank denkt van niet. “Straks denk hij weer dat er een plankje is die er niet ligt.”

Parijs-Roubaix wordt dit jaar voor de eerste keer ook door vrouwen gereden. Frank is vooral benieuwd hoe Annemiek van Vleuten het ervan af gaat brengen. “Alleen is ze te licht”, zegt hij. Frank heeft wel een oplossing: “Als jij achterop gaat zitten bij haar”, zegt hij tegen Wouter.

De mannen blikken ook vooruit op de wedstrijd Heracles - Willem II morgenavond. “Ik denk dat ze niet gaan winnen. Heracles uit is altijd lastig”, zegt Wouter. Frank denkt daar anders over. “Er hangt een soort sfeer in die ploeg, magnifiek”, aldus Frank. Over FC Twente willen ze het niet hebben nu Erik Dijkstra er niet is. “Het boeit ons eigenlijk niet”, concludeert Frank.

Ster advertentie
Ster advertentie