Sport
BNNVARA

'Buitenaardse Van der Poel wordt wereldkampioen'

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Buitenaardse Van der Poel wordt wereldkampioen'

Na een gloednieuwe aflevering van BVSC kijken Roelof de Vries en Erben Wennemars terug op het afgelopen sportweekend. In de kleine Sportcitatenquiz feliciteren ze Ard Schenk met zijn 75ste verjaardag en bespreken ze onder andere de buitenaardse Mathieu van der Poel.

We beginnen de quiz met een felicitatie aan het adres van Ard Schenk, vertelt Erben. "Een van de grootste sportmensen aller tijden is vandaag 75 jaar geworden. Ik verwacht dat De Wereld Draait Door, Jinek en Beau er aandacht aan gaan besteden. Dit nieuws kunnen we niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan."

Buitenaards

Finish bergop ligt mij wel, van wie is deze quote? Natuurlijk Mathieu van der Poel! Het is bizar, vertelt Erben. "Deze man is gewoon buitenaards. Hij rijdt weg en dan zie je daarachter een hopeloos groepje die alleen maar tegen elkaar sprinten." Roelof houdt nog een slag om de arm: "ik geloof pas dat hij buitenaards is als hij later deze maand wereldkampioen wordt in Groot-Brittanniƫ."

Tot slot is er nog een vraag voor de kijkers thuis. Wie zei: "Een goede Promes zet je niet op de bank." Was het Quincy Promes zelf, of Valentijn Driessen van de Telegraaf? Laat het weten via Instagram!

Elke maandag tussen half 2 en 2 hoor je Erben Wennemars in BVSC.

Ster advertentie
Ster advertentie