Sport
NOS

Bryan Linssen maakt Feyenoordlegioen blij met twee treffers

foto: Pro Shots
  1. Nieuwschevron right
  2. Bryan Linssen maakt Feyenoordlegioen blij met twee treffers

Feyenoord had het een stuk lastiger met Go Ahead Eagles dan met Willem II en Elfsborg. Bryan Linssen maakte in de Kuip het verschil, met twee goals (2-0).

Go Ahead meldde zich in de eerste helft een aantal keer in het strafschopgebied en nam zelfs het doel van Justin Bijlow onder vuur. De Feyenoord-verdedigers hadden het moeilijk met de acties vanaf de zijkant, van onder andere Martijn Berden. Sporadisch kwam Feyenoord er door, toen nog te weinig om de club uit Deventer pijn te doen. Een kopbal van Trauner werd gestopt door Warner Hahn.

In de tweede helft zat er meer energie in. Bijlow moest zich eerst nog strekken om een schot van Berden te keren. Hahn was aan de overzijde minder gelukkig. Hij liet een hard schot van Luis Sinisterra los.

Linssen, de held van Rotterdam

Linssen liet zich dat geen twee keer zeggen. Daarna was de Feyenoord-spits los. Hij knalde een vuurpijl in de goal (2-0). Het bier vloog door de lucht in De Kuip. Op het laatst kopte Linssen ook nog op de paal.

Met de nieuwe zege gaat Feyenoord aan de leiding in de Eredivisie, met het beste doelsaldo.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie