Sport

Alles is anders tijdens de Spelen in Tokio: ook voor de werknemers van de NOS

EONOS
foto: proshotsfoto: proshots
  1. Nieuwschevron right
  2. Alles is anders tijdens de Spelen in Tokio: ook voor de werknemers van de NOS

Nog drie dagen en dan is het zover. Dan beginnen in Tokio de Olympische Spelen. En een ding staat al vast. Het worden de meeste bijzondere Spelen ooit. Geen publiek en een hele rits aan strenge regels voor sporters en trainers. Maar ook voor journalisten.


Dat ondervinden ook onze NOS-collega's in Tokio: Ewoud van Winsen en Monique Hamer. Ewoud is de chef d'equipe van de NOS. En Monique is producer.

Veel, zo niet alles is anders dan bij voorgaande Olympische Spelen. Al deze extra coronamaatregelen belemmeren het werk van Van Winsen en Hamer. Zo mogen ze niet zomaar de hotelkamer af en moet er overal een mondkapje gedragen worden. En dan is er ook nog die hitte...

Beluister hier het gesprek met Ewoud van Winsen en Monique Hamer:

Alles is anders tijdens de Spelen in Tokio: ook voor de werknemers van de NOS

Oranje Alert

Of je nou aan het werk bent of op het strand zit, met het Oranje Alert in de NPO Radio 1-app mis je geen enkele medaillekans van de Nederlandse sporters op de Olympische Spelen in Tokio.

Heb je de NPO Radio 1-app nog niet op je telefoon of tablet? Download 'm hier voor iOS en hier voor Android, zet het Oranje Alert aan en mis geen enkele Nederlandse sporter in een olympische finale!

Ster advertentie
Ster advertentie