Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Van der Poel en Van Aert vechten harder dan Verhoeven'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Van der Poel en Van Aert vechten harder dan Verhoeven'

De mannen van Bureau Sport nemen weer het sportnieuws door en uiteraard gaat het over de onrust bij Franks club Willem II.

Video niet beschikbaar


"Ik vind het verschrikkelijk voor Adrie Koster, maar ik begrijp het wel", aldus Frank over het ontslag van de trainer van de Tilburgers.

Hij heeft gemengde gevoelens bij de aanstelling van Zelkjo Petrovic. "Jij keek alsof je net een citroen op moest eten toen je het las. Later vond je het toch wel leuk", beschrijft Erik.

Zondag is het Super Sunday in de eredivisie, maar de mannen verheugen zich vooral op het duel tussen Mathieu van der Poel en Wout Van Aert bij het WK veldrijden in Oostende.

Frank: "Ik zeg dat Mathieu wint, maar ik heb er wel schrik voor om het op z'n Vlaams te zeggen." Erik denkt dat het een geweldige race wordt op het Vlaamse strand.

"Die twee gasten zijn zo fucking goed, ze tillen de hele sport omhoog. Fietsen is veranderd in een vechtsport. Dat wordt spectaculairder dan het gevecht van Rico Verhoeven."

Frank heeft desondanks heel veel zin in de partij van Verhoeven. "Ik ga wel kijken hoor. Het is geweldig dat het een toernooi is. Gerges ziet er afgetraind uit en als Rico wint, moet ie gewoon nog een keer."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie