Sport

Volg de Europa League wedstrijden van PSV, Feyenoord en AZ live op NPO Radio 1

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg de Europa League wedstrijden van PSV, Feyenoord en AZ live op NPO Radio 1

Vanavond is het tijd voor de derde wedstrijd in de poulefase van de Europa League. PSV begint de Europese avond om 18.55 uur tegen PAOK in Saloniki. AZ speelt tegelijkertijd in Spanje tegen Real Sociedad. Feyenoord treedt om 21.00 uur in de eigen Kuip aan tegen CSKA Moskou. Je volgt de wedstrijden live op NPO Radio 1.

Opluchting bij PSV, tijdens een nieuwe testronde op het coronavirus kwamen er geen nieuwe besmettingen bij. De Eindhovenaren werden de afgelopen weken geteisterd door vele besmettingen binnen de selectie. Gunstige bijkomstigheid is dat Roger Schmidt weer beroep kan doen op Pablo Rosario. De 23-jarige middenvelder keert terug in de selectie na een coronabesmetting.

PSV speelde twee keer eerder tegen het Griekse PAOK, in 2000 wisten ze te winnen, in 2001 ging PAOK er met de winst vandoor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AZ kent een goede Europese reeks. De Alkmaarders gaan na twee wedstrijden aan kop in groep F. Vanavond is Real Sociedad de tegenstander. De Spaanse ploeg staat momenteel bovenaan in de Primera División. Ook voor AZ is een groot deel van de spelers die positief testten op het coronavirus weer inzetbaar. Bruno Martins Indi ontbreekt, de verdediger raakte geblesseerd in de wedstrijd tegen RKC.

Feyenoord stelt tot nu toe teleur in Europa. In de wedstrijd tegen Wolfsberger AC ging de ploeg met 1-4 onderuit na 3 penalty's voor de Oostenrijkers. Eerder speelden ze gelijk tegen Dinamo Zagreb.

Het is de ploeg van Dick Advocaat er nu dan ook aan gelegen te winnen van CSKA, willen ze zicht houden op overwintering in Europa. De Rotterdammers kunnen in ieder geval weer beschikken over Steven Berghuis, Justin Bijlow en Jaoa Teixeira.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie