Sport
EONOS

Sportforum: 'Verstappen was niet de beste, wel de gelukkigste'

foto: Reutersfoto: Reuters
  1. Nieuwschevron right
  2. Sportforum: 'Verstappen was niet de beste, wel de gelukkigste'

"Max Verstappen was niet de beste, maar de gelukkigste", concludeert AD-journalist Arjan Schouten in het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. De Nederlander won zondag de Grand Prix van Barcelona en heeft daardoor de leiding in de WK-stand overgenomen van Charles Leclerc.

"Zonder pech denk ik dat Leclerc gewonnen had", doelt Schouten op de motorische problemen van Ferrari. De andere forumleden, sportjournalist Jack van Gelder en voetbalcommentator van ESPN Leo Driessen, hebben genoten van de prestatie van Verstappen. "Wat heel goed is voor de sport, is dat Verstappen en Leclerc beter met elkaar omgaan dan Hamilton en Verstappen in het verleden", aldus Van Gelder.

Week van de waarheid voor Feyenoord

Verder is er aandacht voor de degradatie van Heracles Almelo, de presentatie van Erik ten Hag bij Manchester United en wordt er vooruitgeblikt op de Conference League-finale van Feyenoord tegen AS Roma.

Woensdag spelen de Rotterdammers in Tirana voor het eerst in twintig jaar weer een Europese finale en die is natuurlijk live te volgen op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie