Sport

Stem mee op de NPO Radio 1 Tour Top 100

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Stem mee op de NPO Radio 1 Tour Top 100

Het is bijna koers! Zaterdag klinkt het startschot van de 106de editie van de Tour de France. Wielerfans lijmen zich weer wekenlang massaal vast aan radio en tv om de prestaties van de profs op de voet te volgen. En wat is er mooier dan de NPO Radio 1 Tour Top 100: muziek dat je ultieme Tour-sferen brengt.

We hebben voorgaande jaren al een mooie lijst samengesteld, maar het is tijd om de boel wat op te frissen! Daarom aan jou de vraag: welke plaat geeft jou het Tour de France gevoel?

Tip ons jouw ultieme Tour-plaat

De NPO Radio 1 Tour Top 100 kun je gratis beluisteren via Spotify. Op dit moment ziet de lijst er zo uit:

Staat jouw ultieme Tour de France liedje er nog niet tussen? Mail de titel en artiest van jouw plaat dan naar tourtop100@radio1.nl, en wie weet zie je straks je nummer terug in de Top 100!

Samen koers kijken in het NPO Radio 1 Tourcafé

Unieke kans: je kan tijdens de laatste week van de Tour live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bijwonen in het enige echte NPO Radio 1 Tourcafé!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli opent het NPO Radio 1 Tourcafé dagelijks zijn deuren in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven.

Ster advertentie
Ster advertentie